Sloopwerk

Jan Knijnenburg, een specialist in renovatiesloop. Het doel is herbestemming van het gebouw. Ook in totaalsloop en calamiteitensloop zijn we sterk. En bij al onze sloopwerkzaamheden staan duurzaam werken, vrijkomend materiaal scheiden en recyclen en hinder voorkomen voorop.

Waar ingewikkelde projecten een specialistische aanpak vragen, tonen wij lef en realistische en praktische oplossingen. Renovatiesloop is daar een voorbeeld van. Wij draaien onze hand niet om voor het afbreken van de twee bovenste etages op een toren van 20 verdiepingen. Juist met precisiesloop kunnen wij vastgoed als geen ander herbestemmen. Dat doen we met kantoorpanden, industriële gebouwen en woningen.

Ook in totaalsloop zijn we sterk. Met ons uitgebreide machinepark slopen we woningen, flatgebouwen, kassen, raffinaderijen, kantoorpanden, tramspoorconstructies en industriepanden. En dreigt er instortingsgevaar door brand? Dan slopen we het pand in opdracht van de brandweer met calamiteitensloop. Zo vergemakkelijken we het bluswerk om uitbreiding van de brand te voorkomen.

Met onze certificaten tonen we onder meer aan dat we veilig en milieukundig slopen. Vrijgekomen afvalstoffen scheiden we om ze vervolgens hoogwaardig te hergebruiken. Dat kan met hout, koper, plastic en pvc. Stuiten we op asbest, dan kunnen wij het traject van asbestverwijdering begeleiden.

Daarnaast denken we altijd met de omgeving mee om overlast te voorkomen: we rijden buiten de spitsuren, beperken het aantal transportbewegingen, maken een projectafhankelijke logistieke planning, zetten verkeersregelaars in om in- en uitritten van het werkterrein veilig te houden en communiceren helder en tijdig naar belanghebbenden.

Contact

Jan Knijnenburg B.V.
Dekkershoek 4
2552 DE Den Haag

T 070 – 440 10 40
info@janknijnenburg.nl